لطفا صبر کنید ...

شما تنها یک قدم تا پیوند قلب ها فاصله دارید. برای شروع اینجا کلیک کنید
تمامی خدمات انجمن حمایت از حیوانات و طبیعت «مای ملو» کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای در هیچ قسمتی از کاربران دریافت نمی شود.

(مقاله) در مورد مارهای پرنده بیشتر بدانید
دسته بندی: مقالات ، تاریخ انتشار: 1400/04/09 ، آخرین بروزرسانی: 1400/07/01
بازگشت به صفحه قبل پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در توییتر بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم   


ممکن است تصویر مارهای معلق در هوا بسیار ترسناک به نظر برسد و یا شاید شبیه فیلم های هالیوودی غیر قابل باور باشد، اما در جنگل های جنوب و جنوب شرقی آسیا این تصویر بسیار دیده می شود.

flying-snake-2_2_2_custom-33973ad416163d013f3afda0ea7f6a2b89df8e7f-s800-c85.jpg

معلق در هوا

مار پرنده نام چندان صحیحی نیست زیرا بدون یک جهش سریع و قوی، این حیوانات در واقع نمی توانند در هوا معلق شود. صحیح آن است که بگوییم این مارها نمی توانند پرواز کنند ولی گلایدرهای خوبی هستند و از سرعت سقوط آزاد و انحراف بدن خود مانند چتری برای محبوس کردن هوا و در نهایت یک سقوط آزاد نرم استفاده می کنند. مطالعات علمی اخیر جزییات پیچیده ای را در مورد چگونگی تبدیل این موجودات بی شکل و لوله ای شکل به چتربازانی قهار را نمایان کرده است. برای آماده شدن برای پرواز، یک مار پرنده به نوک شاخه ای می خزد و به شکل ل آویزان می شود. سپس خود را از شاخه با نیمه پایینی بدن خود رانده، به سرعت به شکل S درآمده و تقریباً دو برابر عرض معمول بدن خود پهن و مقعر می شود و  با این روش هوشمندانه می تواند هوا را به دام بیندازد. با پیچ خوردن به جلو و عقب، مار در واقع می تواند چرخش کند. مارهای پرنده از نظر فنی گلایدرهای بهتری از رقیب اصلی خود یعنی سنجاب های پرنده هستند.
 همین حالا به جامعه حامیان حیوانات و طبیعت «مای ملو» بپیوندید و ما را در این مسیر زیبا همراهی کنید. برای شروع اینجا کلیک کنید.

دانشمندان نمی دانند که چرا مارهای پرنده پرواز می کنند، اما به احتمال زیاد آنها برای فرار از دست شکارچیان، حرکت از درختی به درخت بدون نیاز به پایین آمدن به کف جنگل و احتمالاً شکار طعمه ها از ایروباتیک خود استفاده می کنند.

جمعیت

پنج گونه مار پرنده شناخته شده وجود دارد که از غرب هند تا مجمع الجزایر اندونزی یافت می شود. آگاهی زیادی از رفتار این گونه جانوری در دست نیست، اما تصور می شود که آنها بسیار درخت دوست هستند و بندرت از درختان پایین می آیند. طول کوچکترین گونه ها به حدود 60 سانتی متر و بزرگترین آنها به 120 سانتی متر می رسد.

رژیم غذایی

این حیوانات رژیم غذایی  متنوعی دارند اما بیشتر از جوندگان، مارمولک ها، قورباغه ها، پرندگان های کوچک و خفاش ها تغذیه می کنند. آنها مارهایی با سمیت کم هستند و نوع ساختار دندانی آن، این حیوانات را برای انسان ها بی ضرر می کند.




در «مای ملو» تبلیغات رایگان است. برای ارسال آگهی خود «اینجا» کلیک کنید.

نظرسنجی: روز جهانی گربه چه روزی است؟
70.6% 17 مرداد (8 آگوست)
23.5% 4 شهریور (26 آگوست)
5.9% 26 بهمن ماه (14 فوریه)
سوال نیم روز

  • در تایلند، حیوان مقدس چیست؟
    برای دیدن پاسخ 2 ثانیه موس خود را بر روی این متن قرار دهید یا این متن را یک مرتبه لمس کنید و 2 ثانیه منتظر بمانید.

    پاسخ

    فیل سفید



    حامیان حیوانات از این پس میتوانند اطلاعات خود را به رایگان و بدون محدودیت در بخش دفترچه تلفن «مای ملو» ثبت کنند. برای این کار وارد لینک زیر شوید و اطل ...